L'Handbol Sant Cugat tanca la pretemporada en línia ascendent i afronta un inici de lliga molt exigent


  • Comparteix:

Alfred March és una de les incorporacions de l'estiu / Font: Handbol Sant Cugat

Alfred March és una de les incorporacions de l'estiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha completat la pretemporada en línia ascendent i amb un balanç de tres victòries i tres derrotes i aquest dissabte comença la competició oficial al grup D de Primera Estatal davant un dels equips més forts de la categoria, el filial del BM Granollers. El tècnic santcugatenc, David López, demana paciència en un inici de lliga amb rivals molt durs.

Divendres passat, l'Handbol Sant Cugat va tancar la pretemporada amb una victòria (36-30) davant el Sant Llorenç, triomf que deixa el balanç de resultats igualat en els amistosos de preparació. Ara ja s'han acabat les proves i els vermell-i-negres afronten una arrencada del campionat més que exigent. En les primeres quatre jornades, els santcugatencs s'enfrontaran a quatre dels cinc primeres classificats la temporada passada: el Granollers B, que ha renunciat a l'ascens a la divisió de plata, el BM La Roca, el Sant Martí Adrianenc i el Sarrià de Ter.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, està satisfet amb el creixement de l'equip al llarg de la pretemporada, que en els últims dies considera 'exponencial', però reconeix que encara els queda molt per assolir el seu màxim nivell.

David López

La pretemporada ha sigut un període de proves i hem encaixat jugadors que venien de diferents llocs. També ens ha servit per veure que necessitem encara moltes setmanes per treballar.


El tècnic admet que no sumar cap punt en les quatre primeres jornades és 'una possibilitat', i diu que cal fixar-se més en l'evolució de l'equip que no en els resultats. Un dels factors importants serà l'adaptació de les incorporacions de l'estiu, amb noms destacats com Alfred March, Àlex Ortega i Matías Galán.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.