L'Handbol Sant Cugat s'estrena lluny de la seva pista davant el talentós Granollers B


  • Comparteix:

Més enllà dels fitxatges, l'Handbol Sant Cugat s'ha nodrit amb jugadors del planter / Font: HSC

Més enllà dels fitxatges, l'Handbol Sant Cugat s'ha nodrit amb jugadors del planter / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat comença la temporada davant el vigent campió del grup D de Primera Estatal, el Granollers B, aquest dissabte a les set de la tarda. Els de David López jugaran com a locals però ho faran al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix per la disputa del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de voleibol al pav 3. Els vermell-i-negres han sumat tres victòries i tres derrotes durant la pretemporada.

El projecte de David López ha tingut baixes de pes i és conscient que disputarà un curs dur. De fet, una de les proves més contundents la rep a primeres de canvi, davant un equip que ha sumat les tres últimes lligues al grup D de Primera Estatal: el filial del Granollers. Tot i també haver perdut jugadors importants, lògica que acostuma a viure's en un segon equip, els granollerins són sempre ferms candidats a ser un dels rivals a batre. De fet, el curs passat van assolir l'ascens però hi van renunciar per qüestions econòmiques.

L'Handbol Sant Cugat, de la seva banda, ha substituit les baixes dels Calvera, Masllorens, Héctor i companyia per tres noms: Alfred March, Àlex Ortega i Matías Galán, així com jugadors del planter. Més enllà de les dificultats d'adaptar-se a noves maneres de fer, el calendari ha propiciat que els vermell-i-negres tinguin unes quatre primeres jornades molt dures, en les quals, segons David López, hi ha l'opció que l'equip no sumi cap punt.

Pel que fa el rival d'aquest dissabte, l'entrenador lloa el seu nivell, explica que hi ha jugadors que entrenen amb el primer equip i assegura que en unes temporades se'n podran veure alguns d'aquests a Lliga ASOBAL.

David López

És un equip molt jove, amb molt de talent, amb alguns jugadors que entrenen amb el primer equip i que és possible que veiem a ASOBAL en uns anys.


López tindrà la baixa de Pau Ramírez per lesió en aquesta jornada inaugural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.