L'Handbol Sant Cugat planta cara davant el totpoderós Granollers B, però cau derrotat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat debuta amb derrota (24-28) davant el Granollers B a la primera jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han plantat cara davant l'actual campió de lliga i a la mitja part perdien únicament (12-14). Els santcugatencs han patit cinc minuts fatídics a l'inici de la segona part que han servit perquè els de Granollers certifiquessin el triomf.

El nou Handbol Sant Cugat amb molta joventut a les seves files ha posat en moltes dificultats l'Handbol Granollers que ha guanyat els últims tres títols de lliga. La igualtat s'ha mantingut des de l'inici amb dos conjunts pendents d'atacar de manera ràpida i efectiva. El primer temps ha estat marcat per l'intercanvi de gols a les dues porteries, tot i que els de Granollers han marxat al descans amb un ajustat (12-14).

A la represa, els visitants han tingut cinc minuts brillants amb un alt encert en els atacs i una sòlida defensa que ha deixat un avantatge de quatre gols sobre l'Handbol Sant Cugat. Aquesta diferència ha estat definitiva perquè el Granollers edifiqués el primer triomf del campionat. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, David López, remarca la bona feina feta per l'equip.

David López

L'equip ha estat molt bé, millor del que m'esperava. Aquest és el camí.


L'Handbol Sant Cugat visita dissabte de la setmana que ve el Balonmano la Roca a la recerca del primer triomf de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.