L'Handbol Sant Cugat viu el primer desplaçament a un feu dur d'expugnar: el del BM La Roca


  • Comparteix:

Oriol Cortés i els seus companys, davant una visita difícil / Font: Handbol Sant Cugat

Oriol Cortés i els seus companys, davant una visita difícil / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Balonmano La Roca aquest dissabte a un quart de set de la tarda en el primer desplaçament de la temporada al grup D de Primera Estatal. L'equip de David López és consicent de la dificultat de puntuar a la pista que fa tant sols dues temporades era a la Divisió d'Honor Plata, però es pren el repte com una motivació i espera ferir els roquerols. A la primera jornada, a més, La Roca va caure a la pista del Sant Martí Adrianenc.

Els vermell-i-negres saben que l'equip de la Roca del Vallès acabarà a les posicions capdavanteres. De fet, el curs passat va ser cinquè, tot just la temporada després d'haver descendit de la segona categoria de l'handbol estatal. L'equip va construir un projecte per intentar ascendir de nou però es va quedar a mitges, i ara provarà una altra vegada recuperar la posició d'un dels millors conjunts de tot l'handbol català.

Amb gran qualitat als extrems i després d'haver reforçat amb múscul i pes a la posició dels especialistes defensius, una de les claus del rival aquesta jornada de l'Handbol Sant Cugat és la rapidesa de circulació de pilota i l'efectivitat dels seus realitzadors, a més d'una defensa exigent i una alta velocitat en el contraatac després de recuperació. Un perill del qual avisa el tècnic dels vermell-i-negres, David López.

David López

Ells es tancaran en defensa, estaran sòlids al centre per recuperar pilotes i córrer molt. Hem de ser eficaços per evitar aquests contraatacs.


Cap dels dos equips ha sumat fins ara punts: els santcugatencs van caure davant el filial del Granollers a la primera jornada mentre que el conjunt de la Roca va sucumbir al potencial del Sant Martí Adrianenc en un duel entre dos dels principals equips de la categoria. Per aquesta jornada Pau Martínez podria ja entrar a la convocatòria, de la qual és dubte Alfred March per molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.