L'Handbol Sant Cugat suma la tercera derrota consecutiva de la temporada a la pista del Sant Martí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu /Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu /Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (26-24) a la pista del Sant Martí Adrianenc a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han marxat amb un desavantatge de cinc gols (15-10) a la primera part que ha estat suficient perquè els de Sant Adrià guanyessin el matx. Els vermell-i-negres sumen tres derrotes consecutives i continuen sense guanyar a la lliga.

En els primers minuts hi ha hagut un intercanvi de gols, però una baixada defensiva i una sèrie d'exclusions dels santcugatencs ha fet que marxessin al descans cinc gols per sota en el marcador (15-10). En el segon temps, els santcugatencs han millorat i han pogut reduir distàncies i situar-se a tan sols diferències de dos gols, que han provocat arribar al final amb opcions, tot i acabar claudicant una setmana més.

Malgrat la derrota i no sumar encara cap punt a la classificació, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que el seu equip necessita una victòria per treure's la frustració de les tres primeres jornades.

David López

L'equip està frustat i això vol dir que no ens conformem. Hem competit molt bé els tres partits i esperem que la primera victòria arribi aviat.


La setmana que ve els santcugatencs reben la visita del Sarrià de Ter, sisè classificat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.