L'Handbol Sant Cugat, motivat per sumar els primers punts de la temporada davant el Sarrià de Ter


  • Comparteix:

Gerard March arriba a la cita com a màxim anotador de la lliga

Gerard March arriba a la cita com a màxim anotador de la lliga

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a les sis de la tarda la Unió Esportiva Sarrià amb la motivació al màxim per aconseguir la primera victòria de la temporada, després de tres derrotes davant tres dels conjunts més complicats de la categoria: Granollers, La Roca i Sant Martí Adrianenc. Quarta jornada d'aquest grup D de la Primera Estatal, en què tant els santcugatencs com els gironins arriben amb urgències per sumar punts. El partit es jugarà al pav 3 de la Rambla del Celler i serà retransmès en directe per televisió a La Xarxa.

Els de Sarrià de Ter acumulen una victòria, un empat i una derrota, i el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, espera que arribin 'ferits' al matx d'aquest diumenge. López, confia en què la bona línia de joc es tradueixi per fi en un bon resultat i també en el paper del públic.

David López

Venim de tres resultats dolents però hem acariciat dues victòries. Esperem que el públic respongui, l'equip vol vèncer davant un rival noble.


Aquest serà el primer partit dels santcugatencs a la pista habitual del pav 3, després de jugar la primera jornada com a local al pavelló de Valldoreix i els dos últims partits a domicili. David López té la baixa confirmada del porter Gerard Esparza i el dubte del central Alfred March, en tots dos casos per lesions al turmell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.