Un gol de Gerard March amb el temps complert dóna el primer triomf del curs a l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Gerard March ha sigut el gran protagonista del matx amb el gol decisiu

Gerard March ha sigut el gran protagonista del matx amb el gol decisiu

L'Handbol Sant Cugat ha aconseguit el primer triomf de la temporada (26-25) davant el Sarrià de Ter gràcies a un gol de penal de Gerard March, Popi, amb el temps ja complert i en un final d'infart. Partit molt treballat dels santcugatencs davant un rival difícil que ha obligat els homes de David López a treure el seu millor handbol per sumar els primers dos punts del curs. Una victòria balsàmica a la quarta jornada que els permet sortir de la cua de la classificació del grup D de Primera Estatal.

Gerard March ha estat novament l'heroi local amb un llançament final que ha desfermat l'eufòria al pav 3 de la Rambla del Celler. El marcador ha estat ajustat durant tot el matx, amb un Handbol Sant Cugat intens en defensa i letal al contraatac, davant un Sarrià que ha seguit viu a la primera meitat en gran part gràcies al porter Antonio Moreno. Al descans s'ha arribat amb només un gol de marge per als locals (13-12).

A la represa, s'ha mantingut una tònica de partit similar, amb la tensió creixent a la pista i a la graderia. Els santcugatencs no volien deixar escapar els primers punts del curs i per fi la sort els ha somrigut en les accions decisives, amb un enorme Eloi Gutiérrez sota pals. El tècnic local, David López, valorava així la victòria i la figura de Gerard March.

David López

Ha costat molt, hem estat bé al principi però ells de seguida s'han enganxat i el final ha sigut a cara o creu. El Popi té molt lideratge i té un rol molt important dins l'equip.


La setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat visita la pista del Joventut Handbol Mataró, conjunt que també suma només un triomf en quatre jornades.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.