Cinc jugadors de l'Handol Sant Cugat, convocats amb la selecció catalana juvenil


  • Comparteix:

David López és el seleccionador català juvenil d'handbol

David López és el seleccionador català juvenil d'handbol

Pau Navarro, Alex Rubiño, Erik Villalba, Pol Salvatella i Dídac Pallarés han estat convocats aquest diumenge amb la selecció catalana juvenil per fer diferents entrenaments. El seleccionador és l'actual entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat, David López. La Ciutat Esportiva de Blanes acull aquesta trobada entre la una i les sis de la tarda.

Pau Navarro, Erik Villalba i Àlex Rubiño, qui ja ha debutat amb el primer equip, s'entrenaran entre tres quarts d'una i dos quarts de tres de la tarda. Dídac Pallarés i Pol Salvatella, que també ha tingut minuts amb el primer equip, faran la sessió entre un quart de cinc de la tarda i les sis.

La representació santcugatenca també s'ha ampliat amb Ander Zurbano i Bernat Santafe han estat convocats amb la selecció cadet masculina i Martina Nuñez amb la femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.