L'Handbol Sant Cugat empata a la pista del Sant Esteve Sesrovires amb un gol de penal 'in extremis'

Els santcugatencs han celebrat l'empat com un triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat empata (28-28) a la pista d'un fins ara intractable Sant Esteve Sesrovires en matx corresponent a la jornada 7 de la Primera Estatal. Els santcugatencs han aconseguit rsecatar un punt 'in extremis' amb un gol de penal de Gerard March amb el temps exhaurit. Els santcugatencs sumen el primer punt de la temporada com a visitants i els locals deixen escapar el setè triomf consecutiu.

L'Handbol Sant Cugat ha sumat un punt valuós de manera èpica. Els santcugatencs han aconseguit empatar de penal de la mà de 'Popi' amb el temps exhaurit després que l'últim atac del matx acabés en penal sobre Bernat Tous. El Sant Esteve havia guanyat els sis partits jugats fins al moment, però s'ha trobat amb un Handbol Sant Cugat molt potent en defensa que només ha encaixat nou gols a la segona meitat, amb una actuació destacada del porter del filial Joan Sangrà.

Els vermell-i-negres han marxat al descans set punts per sota (19-12) i semblava que el segon temps seria un tràmit per als locals, però la reacció dels santcugatencs ha estat brillant. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, lloa la feina dels jugadors.