L'Handbol Sant Cugat es veu superat pel líder, un Sant Quirze que ho ha guanyat tot fins ara

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (28-35) contra el líder, un Handbol Sant Quirze que suma un ple de vuit victòries en vuit jornades. Els santcugatencs han plantat cara sobretot en una primera meitat igualada, però han acabat sucumbint davant la superioritat física i l'efectivitat del rival. Els homes de David López són ara desens amb cinc punts a la classificació del grup D de Primera Estatal, més a prop de la zona baixa que de la part noble de la taula.

L'Handbol Sant Cugat ha sortit al pav 3 de la Rambla del Celler sense por del rival i ha pres la iniciativa del marcador en el tram inicial, en un duel d'anada i tornada entre dos conjunts que volien córrer al contraatac. Poc a poc, però, el Sant Quirze ha anat guanyant confiança en el seu joc i ha capgirat l'electrònic per arribar al descans dos gols amunt (15-17).

A l'inici del segon temps, els locals han pogut mantenir un resultat ajustat durant els primers minuts, però el Sant Quirze ha acabat imposant la seva llei a base de fortalesa defensiva i capacitat golejadora. Els vermell-i-negres han seguit donant la cara amb més cor que cap, tot i que la diferència final de set gols (28-35) deixa palesa la superioritat rival en un matx en què ha debutat amb el primer equip el porter del juvenil Èric Villalba.

El tècnic local, David López, ha admès que no han tingut cap possibilitat per la diferència entre les dues plantilles.

David López

Ells són un equip superior a nosaltres, sobretot per l'experiència i la profunditat de banqueta. Hem estat encertats en molts trams del partit i ho hem intentat fins al final però no ens han donat cap possibilitat.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista de l'Handbol Esplugues.