L'Handbol Sant Cugat visita un Handbol Esplugues potent però ferit


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat visita l'Esplugues / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita l'Esplugues / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es veu les cares aquest diumenge a un quart d'una de la tarda a l'Handbol Esplugues a domicili, en partit corresponent a la novena jornada del grup D de Primera Estatal. Els espluguencs són quarts amb 10 punts però arriben ferits després d'haver sumat dues derrotes consecutives. Els de David López, de la seva banda, volen seguir fent mèrits per agafar marge d'una zona perillosa de la taula que es troba molt comprimida.

El caràcter i la ràpida adaptació a les noves circumstàncies a la plantilla de l'Handbol Sant Cugat ha fet crèixer l'equip en poques setmanes i l'ha fet acumular alguns resultats sorprenents. Una dinàmica, però, que no va ser suficient per trencar la imbatibilitat de l'Handbol Sant Quirze el cap de setmana anterior al pav 3. Amb tot, la igualtat a la categoria ha fet que des de la desena posició que ocupen els santcugatencs fins la cua, on hi ha l'Handbol Bordils B, hi ha només dos punts.

És per això que els vermell-i-negres són conscients que cada punt valdrà el seu pes en or aquest curs, tot i també tenir present la dificultat d'esgarrapar-ne un a Esplugues. Caldrà que els de David López valorin si els afavorirà o no l'estat anímic amb el qual viuen els espluguencs: dues derrotes seguides els obliga a sumar per no perdre marge dels tres primers classificats, i aquest estat pot tendir a una gran intensitat o a ser presos pels nervis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.