L'Handbol Sant Cugat es veu les cares amb un rival directe: La Salle Montcada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna al pav 3 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat torna al pav 3 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat afronta aquest dissabte a les set de la tarda un partit davant un rival directe com La Salle Montcada, que es troba un punt per sobre a la classificació del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs van caure el cap de setmana passat davant el Palautordera, un resultat que va trencar una ratxa de dues victòries seguides. Tot plegat en una jornada en què els santcugatencs poden escalar fins la sisena posició si guanyen.

Després d'un inici complicat de curs, l'Handbol Sant Cugat ha agafat aire en les últimes setmanes i ara ocupen la part central de la classificació, amb una projecció que els apropa més a les places tranquil·les de la taula que a la zona perillosa. En un sentit similar, els montcadencs van viure una estrena de temporada amb uns resultats fluixos però han redreçat la seva trajectòria i ara també són a la zona tranquil·la. Ara bé, la Salle arriba al pav 3 després d'haver encaixat una severa derrota davant La Roca (22-33).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.