L'Handbol Sant Cugat supera La Salle Montcada en un partit molt sòlid i escala fins a un prestigiós sisè lloc


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha superat (30-28) La Salle Montcada a la jornada 12 grup D de Primera Estatal, en un bon partit dels santcugatencs, que han anat sempre per davant en el marcador i han sabut mantenir el cap fred en els moments clau per sentenciar el triomf. Els de David López escalen fins a una meritòria sisena posició, igualats amb 11 punts amb tres equips més d'aquesta zona mitja-alta.

L'enfrontament contra La Salle Montcada ha complert els pronòstics i s'ha mantingut ajustat fins de principi a fi, tot i que l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit portar la iniciativa del joc i del resultat. Fidels al seu estil, intens en defensa i vertical en atac, els santcugatencs han mostrat la seva millor versió per arribar al descans amb dos gols de marge (16-14).

A la represa, s'ha mantingut la mateixa dinàmica i els santcugatencs han consolidat durant molts minuts una diferència de tres gols, i quan els visitants s'han acostat a només un gol a deu minuts pel final, els vermell-i-negres no han perdut els papers i han sentenciat en el tram final. Actuacions destacades d'homes importants com Álex Ortega, Gerard March o Oriol Cortés, i també a la porteria tant amb Gerard Esparza a la primera part com amb Eloi Gutiérrez a la segona.

David López

Era un partit important, contra el rival que teníem just davant. Volem guanyar i ser el més a dalt possible. Sempre mirem a dalt.


El partit ha servit a més perquè debutés el juvenil Dídac Pallarès, amb gol inclòs. Aquest dimecres, els santcugatencs avancen la jornada del cap de setmana que ve i juguen a la pista del Sant Vicenç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.