L'Handbol Sant Cugat inicia la segona volta contra un Granollers B amb fam de puntuar


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat es veu les cares amb el Granollers B / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es veu les cares amb el Granollers B / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat inicia la segona volta aquest dissabte a un quart de set de la tarda davant el cinquè classificat del grup D de Primera Estatal, el Granollers B. Els santcugatencs, setens, intentaran pal·liar la fam de punts del potent conjunt granollerí, que suma dues derrotes seguides contra rivals directes de la part capdavantera de la classificació. Els vermell-i-negres van caure a la primera jornada per quatre gols davant el filial de l'equip de la Lliga ASOBAL.

L'Handbol Sant Cugat va estrenar l'any la passada jornada amb un empat davant el Sant Joan Despí en l'últim partit de la primera volta, i encadena ara el segon desplaçament a un escenari més complicat. El Granollers B acostuma a ser un conjunt farcit de joventut però d'una enorme qualitat, una plantilla que pot posar en seriosos problemes qualsevol equip de la categoria però que, alhora, pot pecar de poca experiència.

Els de López, a més, tenen davant un primer tast de nivell per acomplir amb un dels dos reptes marcats en aquesta segona volta: ser més contundent a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.