El BM Granollers B imposa la seva llei davant l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha caigut davant un poderós conjunt / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat pateix el potencial del filial del Balonmano Granollers i cau de manera clara (34-25) a la primera jornada de la segona volta del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han marxat al descans amb un marge estret de dos gols en contra (15-13), i ha estat a l'últim quart d'hora quan els granollerins han posat una marxa més per acabar imposant-se. Els de David López es mantenen a la part central de la classificació amb 14 punts.

Els primers compassos de partit han estat igualats tot i que el domini inicial en el marcador el tenien els santcugatencs: Tomeu, Gerard March i Matías Galán han anotat els tres primers gols, però ràpidament el Granollers B s'ha situat per davant. Els vermell-i-negres s'hi han enganxat i al descans encara mantenien les distàncies, tot i que els locals han arribat a situar-se tres gols per sobre.

A la represa, els de López han intentat mantenir la resistència, que finalment ha caigut quan, a 15 minuts per al final, un parcial de 4 a 0 ha fet que el Granollers B encarrilés el matx. El marge de reacció dels de Sant Cugat ha estat menor, i han vist com l'esforç de competir davant un rival tan dur passava factura. Finalment, la victòria ha estat còmoda per a un Granollers B que és cinquè i que es distancia a set punts de l'Handbol Sant Cugat.