L'Handbol Sant Cugat afronta el segon compromís del Tourmalet a casa davant La Roca


  • Comparteix:

Els santcugatencs reben un conjunt en plena forma que lluita per l'ascens / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs reben un conjunt en plena forma que lluita per l'ascens / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda el poderós BM La Roca, un dels principals candidats a lluitar per l'ascens. En canvi, els santcugatencs es troben en un moment de dubtes després de començar l'any amb un empat i una derrota. El duel contra La Roca és el segon d'un Tourmalet de quatre partits contra quatre dels sis primers classificats al grup D de Primera Estatal

La Roca és un conjunt molt sòlid i que ve d'encadenar nou victòries seguides, l'última de prestigi contra un rival directe, el Sant Martí Adrianenc. De fet, els roquerols només han perdut tres partits en el que portem de lliga contra els tres conjunts que tenen per sobre a la classificació. De totes maneres, l'Handbol Sant Cugat va demostrar a l'anada que si està al seu màxim nivell pot plantar cara davant aquest tipus de rivals, i va perdre per la mínima per culpa d'un mal inici.

El tècnic vermell-i-negre, David López, admet que necessitaven l'aturada nadalenca per recuperar forces però que ara els està costant recuperar la dinàmica competitiva que els havia arribat a enfilar fins la sisena posició.

David López

No haver fet entrenaments i haver desconnectat del tot ha suposat que la tornada sigui complicada. No estem en el moment més dolç de la temporada però anem pel bon camí.


A més, els santcugatencs tenen la baixa de l'especialista defensiu Alfred March i el dubte dels pivots Xavi Calvo i Adrià Basela. David López preveu que patiran en el joc estàtic i per això diu que necessiten esprémer al màxim dos dels seus trets més característics: intensitat defensiva i verticalitat en atac.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.