L'Handbol Sant Cugat es veu atropellat per un Sant Martí que es mostra molt resolutiu en atac


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd (25-33) davant el tercerdel grup D de la Primera Divisió, el Sant Martí Adrianenc, a la 18a jornada del campionat. Els santcugatencs sempre han anat per sota en el marcador i només s'han apropat a una distància de cinc gols en el segon temps. Els adrianencs han demostrat la seva superioritat a la pista.

El Sant Martí ha estat el gran dominador de la primera meitat gràcies a un entramat defensiu que l'ofensiva santcugatenca no ha sabut penetrar. Els visitants han dut la iniciativa en el joc i també en el resultat i han obert una escletxa d'11 gols de diferència. La reacció dels de David López no ha arribat fins a la segona meitat i han marxat al descans 13 a 22.

En els primers compassos del segon temps la dinàmica s'ha girat com un mitjó i els locals han fet un parcial de 8 a 2 per situar-se a només cinc dianes de distància dels adrianencs. Tot i la millora santcugatenca el líder ha sabut gestionar l'avantatge en el marcador i fins i tot ha augmentat el ritme a la recta final del partit per sentenciar el partit 25 a 33.

La setmana que ve els santcugatencs visiten la pista de la Unió Esportiva Sarrià, el cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.