L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Sarrià de Ter i encaixa quatre derrotes consecutives

L'Handbol Sant Cugat continua en caiguda lliure

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (30-28) a la pista del Sarrià de Ter a la jornada 19 del grup D de Primera Estatal.Els santcugatencs han anat per sota en el marcador durant tot el partit. Els de David López encadenen la quarta derrota consecutiva i sumen sis jornades sense guanyar.

L'Handbol Sant Cugat no ha tingut opcions de guanyar el partit en cap moment perquè el Sarrià de Ter ha dut el pes del matx tant en el joc com en el marcador. Els primers cincs minuts han estat presidits per la igualtat amb un 3 a 2 per als locals. A partir d'aquess intant s'ha trencat el partit amb un avantatge per als gironins de fins a sis gols. Finalment el 15 a 11 del primer temps ha demostrat la superioritat local.

A la represa, el Sarrià ha anat eixamplant aquesta distància amb el pas dels minuts. Tot i aquest avantatge, els santcugatencs han tret l'orgull per maquillar el resultat amb un 30 a 28 final. El santcugatenc Gerard March amb 10 gols ha estat el màxim anotador del partit. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, David López, ressalta que l'equip ha patit en defensa i això s'ha traduït en el resultat final.

David López

Hem estat molt tous en defensa a l'inici i això s'ha notat en el marcador.

Els vermell-i-negres ocupen la desena posició i rebran dissabte de la setmana que ve el Mataró, vuitè.