L'Handbol Sant Cugat vol trencar per fi la mala ratxa amb la visita televisada de l'Esplugues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un enfrontament contra l'esplugues

Imatge d'arxiu d'un enfrontament contra l'esplugues

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a les sis de la tarda l'Hanbdol Esplugues amb l'objectiu de trencar d'una vegada per totes una mala ratxa de resultats que l'ha portat a perdre els últims vuit partits. Els de David López no guanyen des de fa exactament tres mesos i han caigut a la dotzena posició, mentre que els espluguencs estan just per sobre amb tres punts més. El partit es podrà veure en directe al programa 'Handbol En Joc' de La Xarxa, a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+, i també es podrà seguir en 'streaming' a Cugat.cat.

L'Handbol Sant Cugat transita per la segona volta de campionat amb pocs al·licients i molts càstigs acumulats en forma de derrotes dures contra rivals que estan per sobre a la classificació de Primera Estatal. Després de tastar durant algunes setmanes la zona noble de la taula, ara els vermell-i-negres són a la part baixa amb el principal objectiu d'assegurar la permanència matemàtica quan abans millor, una situació similar a la de l'Esplugues.

El duel contra els del Baix Llobregat obre un tram final de campionat en què els santcugatencs es veuran les cares amb rivals de mitja taula en avall, així que una victòria al pav 3 de la Rambla del Celler donaria ales a l'equip de David López per tancar la temporada amb bones sensacions.

A la quarta jornada de lliga, les càmeres de La Xarxa ja van visitar el pavelló santcugatenc i van portar sort als vermell-i-negres, que van sumar la primera victòria del curs de manera èpica contra el Sarrià de Ter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.