El Torneig Rafa Nadal de tennis continua potenciant els valors de l'esport a Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació del torneig Rafa Nadal de tennis

Presentació del torneig Rafa Nadal de tennis

El Club Esportiu Valldoreix acull la 5a edició del Torneig Rafa Nadal de tennis a les categories infantil i aleví entre el 23 de març i l'1 d'abril. La competició valora els resultats esportius, però també els valors dins i fora de la pista amb una classificació per punts. Més de 600 tenistes vinguts de tot el món lluitaran per sumar punts d'aquesta competició que està integrada per nou proves.

El club valldoreixenc acull la tercera prova del circuit. La presentació s'ha fet aquest dilluns al Club Esportiu Valldoreix amb la presència de la presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, el vocal d'Esports, Bernat Gisbert, el president del club, Joan Carles Pradell, i l'organitzador del circuit Rafa Nadal, JF Fernández. Fernández ressalta els valors que aporta aquest torneig a tots els participants.

JF Fernández

Des de la creacció del torneig, volem potenciar els valors esportius.


El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca l'alt nivell dels participants.

Joan Carles Pradell

Molts d'aquests tennistes després són referents a nivell europeu.


Les finals seran el diumenge 1 d'abril a partir de les deu del matí. El torneig Rafa Nadal també s'organitza a Mèxic, la Xina i Florida. Els guanyadors de les diferents categories disputen el Màster a Mallorca entre el 19 i el 22 de setembre amb la presència de Rafa Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.