L'Handbol Sant Cugat visita un Bordils B en caiguda lliure


  • Comparteix:

Els santcugatencs busquen la segona victòria seguida a la pista del cuer

Els santcugatencs busquen la segona victòria seguida a la pista del cuer

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda la pista del Bordils B, el cuer del grup D de Primera Estatal. Els gironins tenen un peu i mig a Lliga Catalana després d'acumular només sis punts, és a dir, tres victòries, en 24 jornades de lliga. En canvi els santcugatencs van trencar la setmana passada una dinàmica molt negativa i volen tornar a guanyar per acabar la temporada mirant amunt.

L'Handbol Sant Cugat té una gran oportunitat aquesta setmana per apropar-se a la permanència matemàtica, tot i que el tècnic, David López, creu que l'equip ha de ser encara ambiciós i no conformar-se amb aquest objectiu de mínims. La pista del cuer és un bon escenari per confirmar les bones sensacions amb un triomf que enfonsaria una mica més encara el Bordils B. El conjunt gironí va mantenir la categoria als despatxos l'estiu passat i enguany torna a ser carn de descens


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.