L'Handbol Sant Cugat celebra la permanència matemàtica davant l'Handbol Palautordera


  • Comparteix:

Oriol Cortés i els seus companys intentaran desfer-se del Palautordera / Font: Handbol Sant Cugat

Oriol Cortés i els seus companys intentaran desfer-se del Palautordera / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol celebrar la permanència matemàtica assolida el cap de setmana passat amb la seva afició, aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda al pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs es veuen les cares amb un conjunt que és avantpenúltim del grup D de Primera Estatal i que encara no ha signat la salvació directa, l'Handbol Palautordera. Els de David López es troben en un bon moment de forma després de dos triomfs seguits.

L'Handbol Sant Cugat va patir de valent per sumar la primera victòria de la segona volta, però quan ho va fer no se n'ha cansat i ja en té dues de seguides al sac. Amb la segona, obtinguda davant el Bordils B a domicili després d'una bona remuntada, va signar la permanència directa, i ara l'equip se centra en mantenir aquest gran nivell de forma per intentar acabar el curs el més amunt possible.

La plantilla intentarà allargar la ratxa davant un Palautordera que, per contra, es juga no caure a les dues últimes posicions: de moment té una renda de cinc punts però farà bé a no refiar-se tenint en compte que encara resten cinc partits per al final de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.