L'Handbol Sant Cugat perd de manera ajustada a la pista de la Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a la pista de la Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat perd (33-30) a la pista de la Salle Montcada en un partit igualat amb alternatives per a tots dos conjunts que s'ha decidit al tram final a favor dels locals. Els santcugatencs trenquen una ratxa de tres victòries consecutives però es mantenen onzens al grup D de Primera Estatal, quan només resten tres jornades per acabar la lliga.

Duel entre dos conjunts de la zona mitjana de la taula en què les diferències al marcador han estat mínimes durant els 60 minuts. Els santcugatencs han arrencat molt bé el matx i han tingut millors sensacions al primer temps, tot i que els montcadencs han reaccionat i s'ha arribat al descans amb un ajustat 17-16.

A la segona meitat, La Salle ha fet un pas endavant i l'Handbol Sant Cugat ha patit una davallada a nivell defensiu, a més d'encallar-se en atac en diverses accions amb massa imprecisions. En els últims minuts, els vermell-i-negres han arriscat buscant l'empat i han acabat encaixant dos gols a l'últim minut.

Malgrat la derrota, el tècnic David López, es mostra satisfet amb el caràcter competitiu de l'equip.

David López

Vam anar a jugar a una pista complicada, contra un rival amb molt bons jugadors i que venia d'una bona dinàmica, es pot perdre. Vam cometre errades, però em quedo amb què vam ser competitius i no vam sortir a regalar res malgrat les baixes.

La setmana que ve, els santcugatencs reben un Sant Vicenç que es troba quatre punts per sota.