Un Handbol Sant Cugat amb poc en joc rep la visita d'un perseguidor, l'Handbol Sant Vicenç


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen fer-se forts a casa per millorar els registres de la temporada passada

Els santcugatencs volen fer-se forts a casa per millorar els registres de la temporada passada

L'Handbol Sant Cugat rep la visita del tretzè classificat, l'Handbol Sant Vicenç, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre en un duel amb poc en joc. Els santcugatencs volen retrobar-se amb el triomf després de la derrota de la jornada passada, que va trencar una ratxa positiva de tres triomfs seguits. L'equip de David López ocupa l'onzena plaça amb 20 punts al grup D de Primera Estatal, a dos del Sant Joan Despí per sobre, i a un l'Esplugues, per sota.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, ha explicat que l'objectiu pel final de temporada, més enllà de la permanència, és millorar els registres de la temporada passada. L'any passat l'equip va acabar la lliga amb 23 punts i, quan resten tres jornades per acabar el curs, els santcugatencs s'encomanen al pav 3 de la Rambla del Celler per sumar un triomf que els situï amb 22 punts.

L'Handbol Sant Vicenç és quart per la cua i arriba a Sant Cugat quatre punts per sota dels locals. L'equip rival posarà a prova el gen competitiu d'un equip que ja no té res en joc amb l'objectiu de retallar distàncies amb els equips que té per davant. En el duel de la primera volta el Sant Vicenç es va endur el triomf per 26 a 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.