L'Handbol Sant Cugat visita un Sant Esteve de Palautordera a qui només li val la victòria


  • Comparteix:

Serà l'últim partit dels santcugatencs a domicili / Foto: HSC

Serà l'últim partit dels santcugatencs a domicili / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat visita aquest diumenge a les sis de la tarda la pista del Sant Esteve de Palautordera, en la penúltima jornada del grup D de Primera Estatal. Als locals només els val el triomf si volen seguir amb opcions d'assolir la salvació: ara mateix són penúltims a tres punts de la permanència. El matx es podrà seguir en directe al programa 'Handbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+, i per 'streaming' a Cugat.cat.

Aquest serà el primer matx després de l'anunci oficial del tècnic santcugatenc David López de deixar el club a final de temporada. L'Handbol Sant Cugat busca, doncs, acomiadar el curs i l'entrenador amb les millors sensacions possibles. La plantilla també s'ha marcat l'objectiu de superar els 23 punts aconseguits l'any passat: a falta de dos partits els vermell-i-negre en tenen 22 i ocupen la desena plaça.

De la seva banda, els de Sant Esteve de Palautordera exhaureixen les últimes opcions de permanència i només un triomf mantindria les possibilitats de salvació fins a la darrera jornada. Això sempre que l'equip que marca el tall, precisament el veí Handbol Palautordera, no guanyi aquest dissabte davant l'OAR Gràcia Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.