L'Handbol Sant Cugat frega una remuntada èpica davant el Bordils i queda fora de la final de Copa


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha caigut a les semifinals de la Copa Catalana a mans del Bordils (30-27). Els vermell-i-negres han plantat cara davant un conjunt de DH Plata i han fregat una remuntada marca de la casa a la segona meitat, quan perdien de set gols i han reaccionat per obligar els gironins a suar fins al final. L'equip de David López, que avui s'ha acomiadat definitivament de l'Handbol Sant Cugat, tanca la temporada de manera agredolça, a les portes d'una final que disputaran aquest diumenge el Bordils i el Sant Esteve Sesrovires.

Els santcugatencs no s'han deixat intimidar per un Bordils de categoria superior i ha exhibit l'habitual intensitat defensiva per evitar que els verd-i-blancs es desenganxessin en el marcador en l'arrencada del matx. Tot i això, els vermell-i-negres no han sabut aprofitar les nombroses superioritats numèriques que han tingut a la primera part i just abans del descans el Bordils ha obert una diferència màxima de quatre gols (16-12).

A la represa, ha semblat que els gironins sentenciaven la semifinal quan s'han situat 24-17. En aquell moment, a falta encara de 16 minuts i mig pel final, David López ha demanat un temps mort i l'Handbol Sant Cugat ha reaccionat amb un gran parcial de 3-9 que deixava el tram decisiu absolutament obert amb el 27-26. A destacar l'aportació d'Eloi Gutiérrez sota pals i també la infal·lible efectivitat d'Oriol Cortés des dels set metres.

En les darreres accions, però, l'eficàcia ofensiva del Bordils i alguns atacs precipitats dels santcugatencs han impedit completar una remuntada que hagués suposat la gran campanada de la Copa Catalana. El tècnic, David López, ha lamentat la derrota però diu que marxa 'orgullosíssim' de l'equip.

David López

Hem competit de tu a tu contra un bon equip de Plata. Fins i tot en els moments més complicats del partit no ens hem deixat anar. Durant tot l'any hem competit fins al fina, ho portem a l'ADN. No puc estar més orgullós del meu equip.


A l'altra semifinal, el Sant Esteve Sesrovires ha superat el BM La Roca (29-22) i s'enfrontarà aquest diumenge a les set de la tarda al Bordils en la final que es jugarà precisament al pavelló Blanc-i-Verd del municipi gironí. Els dos finalistes s'han disputaran la temporada que ve la Supercopa de Catalunya juntament amb el Barça i el Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.