L'Handbol Sant Cugat demostra el seu bon estat de salut amb una presentació multitudinària

El club fa gala dels seus 17 equips i 283 jugadors i jugadores en un acte que ha fet petites les graderies del pav 3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha demostrat el seu bon estat de salut aquest divendres amb la presentació dels 17 equips i 283 jugadors que conformen el club, que han fet del pav 3 de la Rambla del Celler una festa. Durant l'acte, que ha donat el tret de sortida a dos quarts de vuit de la tarda, els diferents equips del Sant Cugat han anat entrant al camp des dels vestidors aplaudits per l'afició per acabar fent-se una fotografia d'equip. A mesura que els jugadors i jugadores han anat desfilant pel terreny de joc, han ocupat les graderies per fer-se una foto de tots els integrants del club. Com a novetat, l'Handbol Sant Cugat ha presentat dos equips femenins de la categoria infantil.

A la cita hi ha acudit el president del club, Miquel Catarineu, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, entre d'altres. Catarineu ha posat en valor el creixement que està experimentant el club i la consolidació dels seus equips a les diferents lligues, amb la mirada especialment posada en l'equip sènior que disputa la Primera Divisió Nacional. El president ha destacat també, però, 'la importància dels equips de base', que conformen més d'un centenar de jugadors i jugadores.

Per la seva banda, l'alcaldessa ha destacat la presentació 'pels valors esportius' que ha transmès i el treball de l'Handbol Sant Cugat per 'fer conèixer el nom de la ciutat a través dels seus èxits esportius'.

Una vegada finalitzada les fotografies dels equips i els parlaments, tots els jugadors i jugadores han baixat al centre de la pista per fer conjuntament el crit de l'equip.






Miquel Catarineu

Any rere any creixem, i això és un orgull. Tenim un gran repte pel davant. Volem continuar creixent i enfortir-nos per la base.

Carmela Fortuny

Es copsava els valors que esperem de l'esport. Aquesta família de l'handbol fan que aquesta cituat se la conegui pels seus grans èxits esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.