L'Handbol Sant Cugat cau a la pista del Sant Vicenç i segueix sense guanyar a la lliga


  • Comparteix:

Oriol Cortés ha marcat cinc gols a la pista de l'Handbol Sant Vicenç / Font: Handbol Sant Cugat

Oriol Cortés ha marcat cinc gols a la pista de l'Handbol Sant Vicenç / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (28-26) a la pista de l'Handbol Sant Vicenç a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han encaixat la segona derrota de la temporada davant l'Handbol Sant Vicenç, entrenat per l'extècnic vermell-i-negre, David López. Els de Xavi Vilella s'han adormit després d'un bon inici i han estat desencertats al final del primer temps i a l'inici de la segona meitat.

Partit especial i de vincle afectiu entre l'Handbol Sant Vicenç i l'Handbol Sant Cugat. David López, tècnic que va dirigir les dues últimes temporades l'Handbol Sant Cugat, s'ha assegut per primer cop a la banqueta del Sant Vicenç davant el seu exconjunt. El triomf ha estat per als del Baix Llobregat que s'han imposat en un final ajustat. El primer tram de matx ha estat de domini santcugatenc però en els 10 darrers minuts del primer temps, els locals han estat més encertats i han marxat al descans amb un 15 a 13 favorable. A la represa, el Sant Vicenç ha seguit amb la mateixa tònica davant un Sant Cugat inoperant.

Els vermell-i-negres han reaccionat i en els darrers minuts han tingut la possibilitat d'empatar, però no han estat encertats. Després de tres jornades, el Sant Cugat suma un empat i dues derrotes. Els vermell-i-negres rebran dissabte que ve la visita del Sant Quirze, segon classificat. L'entrenador de l'equip, Xavi Vilella, reconeix que l'equip ha d'estar més concentrat durant tot el matx i no patir desconnexions que el deixen sense opcions de triomf.




Xavi Vilella

El tram final de la primera part i l'inici de la segona ens ha marcat el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.