L'Handbol Sant Quirze atropella un tendre Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs només han sumat un dels vuit primers punts de la Primera Estatal

L'Handbol Sant Cugat ha caigut derrotat davant el Sant Quirze

L'Handbol Sant Cugat ha vist com l'Handbol Sant Quirze li passava per sobre (28-38) al pav 3 de la Rambla del Celler en la 4a jornada de la Primera Estatal. Els santcugatencs, que s'han vist superats en tot moment pel potencial visitant, encara no coneixen la victòria en la lliga.

Derrota contundent de l'Handbol Sant Cugat en la 4a jornada del grup català de la Primera Estatal. Els santcugatencs han rebut un càstig sever de l'Handbol Sant Quirze, un dels grans candidats a guanyar la lliga. El Sant Cugat, que només ha sumat un punt dels vuit que ja s'han disputat, ha patit molt els contraatacs elèctrics dels visitants. Els locals, que han treballat bé la defensa en estàtic, però s'encallaven en atac i veien com l'Handbol Sant Quirze es distanciava en el marcador fins a tenir un màxim avantatge de cinc gols al descans (11-16).

En la segona meitat, els homes de Xavi Vilella han intentat rectificar coses però no han tingut èxit. Els santcugatencs han jugat uns minuts sense porter generant superioritats en atac però, tot i alguna llambregada de Popi o Adrià León, que avui han comandat l'atac local, no han inquietat els visitants. El Sant Quirze, que compta amb ex jugadors de la lliga Asobal i que té una de les plantilles de més qualitat, s'ha mostrat molt serè i s'ha acabat acarnissant davant un tendre Handbol Sant Cugat.

La setmana que ve, el conjunt santcugatenc tindrà una nova oportunitat de guanyar el primer partit de lliga a la pista del BM La Roca.