El Club Handbol Sant Cugat suma un bon punt davant el Mataró

El Club Handbol Sant Cugat ha empatat (30-30) davant el Mataró i ha sumat el segon punt de la temporada en la sisena jornada de Primera Nacional al grup D en un partit on han estat a remolc durant tota la segona part. Tot i el gran inici dels locals, els de Xavi Vilella han hagut de suar de valent per empatar als últims minuts de partit. Els vermell-i-negres s'enfrontaran amb el Sant Esteve de Palautordera a la propera jornada on buscaran la primera victòria de la temporada.

El partit ha començat amb un inici fulgurant dels santcugatencs que s'han col·locat amb un 4-0 a favor. Els visitants, però, han reaccionat ràpidament i han empatat amb un parcial de 0 a 4. A partir d'aleshores, igualtat màxima en una primera part on ha destacat Popi per als de Sant Cugat i els porters, tant el local com el visitant. Als últims minuts, el Mataró ha aconseguit un avantatge en el marcador i ha marxat al descans amb un 14 - 16 a favor.

A la represa, algunes imprecisions santcugatenques, encert visitant i de nou gran actuació del porter del Mataró que ha servit perquè eixamplessin la diferència fins a arribar al 25 a 28 al marcador. Tot i això, els locals no s'han rendit i esperonats per un Pav3 que no ha deixat d'animar han seguit creient i han retallat les distàncies. S'ha arribat a l'últim minut amb un 29-30 i el Mataró ha tingut un penal per sentènciar el partit, però el pal ho ha evitat. A la següent jugada, incursió dels santcugatencs que ha acabat amb penal, i que Uri Cortés ha transformat amb tranquil·litat a falta de 10 segons. Els visitants han tingut una última oportunitat que Eloi ha tornat a aturar.

L'entrenador local, Xavi Vilella, s'ha mostrat satisfet amb el punt aconseguit.

Xavi Vilella

"Hem tingut situacions que estem molt bé i això ens dona aventatges en el partit, però d'altres que estem desconcentrats i ens fan un parcial que marca molt el partit. Al final penso que el punt ens l'hem guanyat, que és un bon punt i que tal com està la lliga sempre és bo sumar."