Un Handbol Sant Cugat en ratxa guanya a l'últim segon al Poblenou

El Club Handbol Sant Cugat ha guanyat (36-35) al Poblenou a la desena jornada del grup D Primera Nacional i suma tres victòries en els últims quatre partits. Els de Xavi Vilella han fet una gran primera part, el Poblenou ha aconseguit l'empat a la segona i a l'últim instant, Cortés ha donat la victòria als santcugatencs . La setmana vinent, els vermell-i-negres rebran al Montcada amb la intenció d'assentar-se a la zona mitja de la taula.

Victòria de mèrit i amb injecció de moral del Club Handbol Sant Cugat davant el Poblenou en un partit que han dominat fins als últims minuts, quan els visitants han empatat el partit i l'han pogut guanyar però ho ha evitat Eloi. Finalment, un gol de penal d'Uri Cortés a falta d'un sol segon ha donat la victòria als vermell-i-negres.

La primera meitat ha estat un monòleg santcugatenc, que després d'un inici igualat, ha dominat el joc i el marcador. Amb un gran encert en la definició i un Eloi Gutiérrez imponent han marxat al descans amb avantatge de 5 gols, per 21 a 16.

El guió ha seguit igual al principi de la segona, amb un Sant Cugat que no perdonava en els metres finals i un Eloi frenant els atacs visitants, bona prova d'això és el 29 a 23 al minut 40 de partit. Però a falta de 7 minuts, els papers han canviat i el protagonisme ha estat del porter del Poblenou i l'encert dels seus atacants, que han aconseguit empatar el partit. A l'últim minut, el Poblenou ha tingut una oportunitat per endur-se el partit però ho ha evitat, de nou, Eloi. Quan restava només un atac, Uri Cortés ha donat la victòria als locals després de transformar un penal.

Amb aquesta victòria, els de Xavi Vilella, se situen dotzens amb 7 punts. La pròxima jornada rebran al CH La Salle Montcada que és tretzè amb els mateixos punts.

L'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, destaca la reacció del seu equip i que la sensació de la victòria és molt dolça.

Xavi Vilella

Tal com ha anat el partit el sabor és molt més dolç, hem anat tot el partit per davant, sabíem que ells són un equip que a les segones parts revolucionen molt el joc, i tenien les de perdre o les de posar-s'hi, s'hi han posat i nosaltres hem sigut capaços de sobreposar-nos i tenir l'última possessió per la victòria com així ha sigut. Evidentment la sensació és més dolça.