Un Handbol Sant Cugat ple de baixes afronta un dur test a Granollers


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat juga a la pista del BM Granollers B / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat juga a la pista del BM Granollers B / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat, mermat per nombroses baixes, juga aquest dissabte a dos quarts de sis a la pista del BM Granollers B a la jornada 12 del grup D de la Primera Estatal. Els santcugatencs són dotzens amb vuit punts, a dos del descens. Els granollerins, vuitens i amb 10 punts, lluiten per consolidar-se a la part mitja de la taula.

El filial del Granollers és un equip jove i amb jugadors plens de talent que lluiten per arribar algun dia al primer equip. Els granollerins ja fa molts anys que militen en aquesta categoria amb l'objectiu de consolidar-se a la categoria i potenciar l'arribada d'aquests joves valors al sènior. L'Handbol Sant Cugat arriba a la cita després de perdre a la darrera jornada davant la Salle Montcada i amb baixes molt significatives. El tècnic, Xavi Vilella, no podrà disposar de Didac Pallarés, Popi, Bernat Tous, Adrià León i els dubtes de Bernat Sanz i Àlex Ortega.

Vilella analitza el conunt de Granollers del que destaca 'la seva perillositat al contraatac' i que cal estar atents en el replegament defensiu.




Xavi Vilella

Són un equip molt jove i amb un gran contraatac. Cal estar molt atents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.