L'Handbol Sant Cugat perd a la pista de la Salle Bonanova que suma el primer triomf de la temporada

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a la pista del cuer

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (31-22) a la jornada 14 de la Primera Estatal del grup D a la pista de la Salle Bonanova i que fins al moment no havia aconseguit cap victòria. El matx ha arribat al descans amb un avantatge favorable per als barcelonins (12-11), però un parcial de sis gols a 0 a favor dels locals han provocat la desfeta dels de Xavi Viella.

El conjunt santcugatenc ha fet el pitjor partit de la temporada davant el cuer del grup català de la Primera Estatal. Les baixes de Popi, Adrià León o Bernat Tous s'han notat massa en un duel contra un conjunt que, tot i que no havia guanyat cap partit en les primeres 13 jornades de lliga, havia competit contra la majoria d'equips. L'Handbol Sant Cugat liderat per Alex Ortega, Arnau Domingo i Oriol Vaz, que han fet quatre gols per cap, ha mantingut el tipus durant la primera meitat però, aleshores, tot s'ha torçat.

Un parcial de 5-0 només començar el segon temps ha posat molt complicades les coses als santcugatencs, que no han sabut reaccionar. De fet, els barcelonins han agafat un màxim avantatge de nou gols gràcies a una renda de 11-2. D'aquesta manera, l'Handbol Sant Cugat tanca l'any amb una derrota amarga. L'equip santcugatenc reprendrà l'activitat al grup D de la Primera Estatal el segon cap de setmana de gener davant el Sant Esteve Ses Rovires, el quart classificat.

Xavi Vilella

No vam estar en cap moment dins el partit. Va ser el pitjor partit de la temporada. En l'inici de la segona part es va acabar.