La selecció catalana juvenil d'handbol debuta a l'Estatal amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

David López és el seleccionador català juvenil d'handbol / Font: David López

David López és el seleccionador català juvenil d'handbol / Font: David López

La selecció catalana juvenil masculina d'handbol, amb David López a la banqueta i el jugador santcugatenc Guillem Pallarés, inicien la defensa de l'Estatal aquest dimecres a Valladolid. Catalunya, vigent campiona, ha quedat enquadrada amb València, Galícia i Navarra.

Catalunya, vigent campiona

Catalunya defensa títol a Valladolid amb una selecció on la majoria són jugadors de primer any juvenil. València, la gran favorita, es veurà les cares a la fase de grups. Els tres primers classificats es classifiquen per als quarts de final. El jugador santcugatenc que milita al FC Barcelona Guillem Pallarés serà el representant a la pista de la nostra ciutat. El seleccionador és el santcugatenc David López per segon any consecutiu. López ha ressaltat que Catalunya no és 'favorita', però competiran perquè tenen un grup amb 'molta qualitat.

López, cessat del Sant Vicenç

David López ha estat cessat del Sant Vicenç pels mals resultats de l'equip. López s'ha mostrat 'trist' per la destitució i creu que li ha faltat temps en aquest projecte en el quaal tothom tenia aspiracions 'massa altes'.





David López

L'any passat teníem l'etiqueta de favorits clars. Tenim un grup molt treballador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.