L'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Valldoreix mostren el dol per la mort de l'exjugador Sergi Porteros


  • Comparteix:

Sergi Porteros, el quart per l'esquerra de la fila de dalt, formava part del Club Handbol Valldoreix / Font: Club Handbol Valldoreix

Sergi Porteros, el quart per l'esquerra de la fila de dalt, formava part del Club Handbol Valldoreix / Font: Club Handbol Valldoreix

L'Handbol Sant Cugat, a través del director esportiu, Joan Sancho, ha mostrat la 'tristesa' i el 'dol' per la mort de l'exjugador Sergi Porteros en un accident de muntanya al Perú. Porteros va ser integrant del club santcugatenc des d'infantils fins a sènior. El Club Handbol Valldoreix, a través del president, Pau Santos, també ha lamentat 'aquest fet' i assenyala que després de tornar del Perú hi havia la predisposició perquè Sergi Porteros tornés a jugar amb el club valldoreixenc. La Federació Catalana també ha lamentat la mort de Sergi Porteros.

Sancho, exentrenador de Porteros
Joan Sancho ha explicat a Cugat.cat que havia entrenat a Sergi Porteros a la categoria juvenil i que el pare del jugador era el delegat d'aquell conjunt. Sancho es mostra 'dolgut' per la notícia i ha anunciat que l'entitat farà un minut de silenci en tots els partits que disputi el club aquest cap de setmana.



L'Handbol Valldoreix també està de dol
Sergi Porteros també va militar al club valldoreixenc en etapa sènior, a la temporada 2015-2016, i de fet tenia previst reincorporar-se al club a la tornada del Perú, segons ha confirmat el president de l'entitat, Pau Santos. Santos l'ha definit com 'amic personal' i una família molt vinculada al club verd-i-negre.

La Federació Catalana també de dol

La Federació Catalana d'Handbol ha emès un comunicat on lamenta la mort de l'exjugador de l'Handbol Sant Cugat i del Club Handbol Valldoreix.










Joan Sancho

Per nosaltres és una notícia molt trista i que ens dol molt.

Pau Santos

El Sergi era un amic i havia coincidit amb molts dels nostres jugadors al Sant Cugat. Esperàvem la seva tornada per jugar amb nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.