L'Handbol Sant Cugat cau davant l'OAR Gràcia després d'una fluixa segona part

El Club Handbol Sant Cugat ha perdut (21-31) davant l'OAR Gràcia a la setzena jornada del grup D Primera Nacional en un partit marcat per la mala segona meitat dels santcugatencs. Els de Xavi Vilella han patit un parcial de 0 a 7 que ha decantat el partit a favor dels visitants. Tot i la derrota, els vermell-i-negres segueixen a l'onzena posició.

El partit ha començat molt igualat i cap equip aconseguia allunyar-se en el marcador. Fins passat l'equador de la primera meitat, no hi ha hagut cap avantatge de més d'un gol en el marcador. A partir de llavors, els sabadellencs han estat més encertats tant en defensa com en atac i han aconseguit un marge de 4 gols. Poc abans del descans, i amb superioritat numèrica, els santcugatencs han retallat distàncies per marxar amb un 13 a 15 favorable als visitants.

A la represa, l'Handbol Sant Cugat ha sortit més endollat i ha empatat només començar. Semblava que el partit tornaria a igualar-se però l'OAR Gràcia ha reaccionat ràpidament i ha aconseguit un parcial de 0 a 7 que ha posat la victòria molt de cara, gràcies al seu domini de les àrees. Quan restaven 14 minuts els visitants gaudien d'un aventatge de 8 gols i tot i la distància en el marcador han seguit concentrats en el partit arribant a superar per 11 gols a l'Handbol Sant Cugat. Els minuts finals han seguit la tònica de la segona part, amb un Handbol Sant Cugat precipitat en atac i un OAR Gràcia molt encertat.

La setmana vinent, els vermell-i-negres visitaran la pista del Sant Joan Despí, l'antepenúltim classificat, amb la intenció de retrobar-se amb la victòria.

L'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, comenta que el partit 'l'ha decantat el parcial de 0 a 7'. Vilella creu que han pagat l'esforç del 'partit exigent de dimecres'.

Xavi Vilella

El parcial de 0 a 7 ha decantat el partit. Ha sigut molt d'hora, i hem anat darrere del partit tota l'estona.