L'infantil femení de l'Handbol Sant Cugat fa història i assoleix el Top 6 de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat disputarà el Top 6 de la Lliga Catalana / Font: Hector Gómez

L'Handbol Sant Cugat disputarà el Top 6 de la Lliga Catalana / Font: Hector Gómez

L'infantil femení de l'Handbol Sant Cugat ha assolit un èxit històric sense precedents a l'entitat, classificar-se per al Top 6 de la Lliga Catalana. L'equip, que entrena Hector Gómez, estarà entre els sis millors equips catalans de la categoria. Les santcugatenques lluitaran per asollir la fase sector del Campionat d'Espanya.

Terceres a Lliga Catalana

Les santcugatenques han quedat terceres d'un grup de sis i només el Mataró, primer, i Granollers, segon, han finalitzat per damunt de les vermell-i-negres. Aquests dos equips juntament amb l'OAR Gràcia, l'Ascó i el Sant Joan Despí seran els cinc rivals a la Top 6 de la Lliga Catalana. Els quatre primers d'aquesta nova fase lluitaran per ser els dos escollits que es classifiquin per a la fase sector del Campionat d'Espanya. L'equip santcugatenc ha aconseguit la classificació a la darrera jornada després de superar les Franqueses a domicili. El tècnic, Hector Gómez, s'ha mostrat satisfet amb l'objectiu assolit i diu que ningú s'eseprava que la classificació arribés tan aviat.






Hector Gómez

Volíem assolir la classifficació quan fossin cadets, però tot ha anat més ràpid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.