Un gol de Popi sobre la botzina salva un punt per l'Handbol Sant Cugat davant el cuer

L'Handbol Sant Cugat firma taules (28-28) amb el cuer, l'Handbol Sant Vicenç en la 18a jornada del grup català de la Primera Estatal. Els santcugatencs, que han pecat de poc efectius en atac i els hi ha faltat contundència en defensa, han salvat un punt amb un gol de Popi en el darrer sospir. L'expulsió d'Eloi Gutiérrez en els primers minuts ha marcat un duel en què els vermell-i-negres no han ofert la seva millor versió.

Semblava que l'Handbol Sant Cugat ho havia de tenir problemes per superar el cuer en la seva visita al pav 3 de la Rambla del Celler. Però, des de l'inici, l'Handbol Sant Vicenç han ofert molta resistència. Els àrbitres s'han cobert de glòria expulsant en el minut set el porter Eloi Gutiérrez per un lleuger contacte en un contraatac visitant. La decisió ha enervat els santcugatencs que han estat molt crítics amb les decisions arbitrals. Tot i això, l'Handbol Sant Cugat ha anat de menys a més i ha arribat a tenir un màxim avantatge de tres gols gràcies un Popi molt efectiu que ha marcat set dianes en els trenta minuts inicials. Al final del primer temps, però, el Sant Vicenç, que ha topat fins a quatre vegades amb el pal, ha acabat retallant distàncies (15-14).

En la represa, molta igualtat i respecte entre els dos equips. El Sant Cugat semblava que marxava en el marcador però ha estat el Sant Vicenç qui, a falta de cinc minuts, s'ha posat dos gols per davant. Aleshores, els locals han tret l'orgull i han acabat empatant per sumar un punt que té regust amarg per la classificació del rival. Després d'un temps mort de Xavi Vilella, Popi ha completat un fly amb la seva novena diana i fent el 28-28 definitiu.

Amb l'empat, l'Handbol Sant Cugat és manté a mitja taula amb 15 punts.