L'Handbol Sant Cugat recupera el somriure amb un triomf de prestigi davant el BM La Roca

L'Handbol Sant Cugat venç amb autoritat (30-26) el BM La Roca en la 20a jornada del grup català de la Primera Estatal i talla una ratxa de dues jornades sense guanyar. Els santcugatencs han fonamentat la victòria amb una defensa magnífica i han tingut en Oriol Cortés, que ha marcat nou gols, el seu màxim golejador.

L'Handbol Sant Cugat ha sumat un triomf de molt valor davant un dels grans equips de la Primera Estatal, el BM La Roca, que arribava a la cita després de guanyar el líder amb autoritat. Des del primer minut, els santcugatencs han tancat molt bé la defensa i han incomodat molt la circulació de pilota visitant. En atac, el jove Oriol Peracaula ha agafat la batuta i ha estat determinant, amb quatre gols, per obrir la primera escletxa. A més, l'efectivitat d'Oriol Cortés en els llançaments de set metres ha estat demolidora, l'Handbol Sant Cugat ha encadenat un parcial de 3-0 i ha marxat al vestidor amb un coixí de tres gols (13-10).

En la represa, el BM La Roca ha posat una marxa més i ha reduït distàncies fins a posar-se a un gol dels locals. El conjunt santcugatenc, però, ha demostrat maduresa, ha sabut córrer quan tocava i ha trobat en Arnau Domingo un pilar. Cortés, que ha acabat amb nou gols, ha seguit fent de les seves i Erik Villalba, que ha jugat els darrers quinze minuts, ha acompanyat l'equip amb les seves aturades. El coratge d'Óscar Mainar i les internades punyents des de l'extrem de Sanoun Cissé, que ha fet sis gols, han mantingut a flot els visitants però el Sant Cugat s'ha mostrat ferm i ha acabat sumant el setè triomf de la temporada. En els darrers minuts, amb el triomf al sarró, Xavi Vilella ha fet debutar Joan Galan, jugador del tercer equip santcugatenc que ha d'ajudar en la posició de pivot.

Amb el triomf de prestigi davant el BM La Roca, l'Handbol Sant Cugat suma 17 punts i agafa aire en la zona mitjana de la taula.