L'Handbol Sant Cugat supera el líder amb una gran defensa

L'Handbol Sant Cugat guanya (27-25) la UE Sarrià de Ter a la jornada 24 del grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han fet un gran inici de segon temps i han sabut aguantar les embranzides del líder, que ha marxat amb les mans buides del pav 3 de la Rambla del Celler davant un Sant Cugat molt poderós en defensa.

Els santcugatencs han donat la sorpresa i s'han imposat davant una UE Sarrià de Ter que arribava a Sant Cugat amb només tres derrotes en contra. Els de Xavi Vilella han sortit molt bé al partit i han igualat les forces amb els visitants durant bona part del primer temps, tot i que els gironins han sabut poc a poc imposar la seva superioritat i marxar al descans amb dos gols d'avantatge (11-13). Però les sensacions de l'equip de Sant Cugat, que ha vist com expulsaven Alfred March amb vermella, eren bones davant el líder.

En el segon temps els locals han sortit molt bé, molt expeditius en defensa i encertats en atac i han aconseguit donar la volta al marcador en els primers deu minuts i posar-se per davant, per no deixar ja aquest avantatge tot i les escomeses del Sarrià de Ter, que ho ha intentat fins el final. La clau del triomf local ha estat la intensitat defensiva, com demostren els set penals en contra dels santcugatencs.

Amb el triomf els de Xavi Vilella sumen 21 punts i la setmana que ve visiten el Poblenou.

Xavi Vilella

Deixar el Sarrià de Ter en 25 gols és un èxit i en atac hem estat encertats. Al final hem sabut gestionar bé l'avantatge i aconseguir la victòria.