Xavi Vilella continuarà com a tècnic de l'Handbol Sant Cugat per segona temporada


  • Comparteix:

Xavi Vilella, tècnic de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cugat.cat

Xavi Vilella, tècnic de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cugat.cat

Xavi Vilella renovarà com a tècnic del primer equip de l'Handbol Sant Cugat i complirà la segona temporada com a inquilí de la banqueta vermell-i-negra. Vilella ha aconseguit la permanència de l'equip a Primera Nacional amb autoritat i solvència. L'entrenador vermell-i-negre ha assegurat que el segon projecte ha de mirar la part alta de la taula i recuperar jugadors d'alt nivell santcugatencs que militen a d'altres conjunts.

Després d'un inici dubitatiu de lliga i d'una primera volta molt irregular, Xavi Vilella ha aconseguit fer un segon tram de competició molt brillant. Els santcugatencs han aconseguit la permanència sense dificultats i quan falten tres jornades ocupen la desena plaça. Els resultats assolits i la bona feina feta pel cos tècnic amb els jugadors ha servit per lligar la continuïtat de l'entrenador a Sant Cugat per segona temporada. Vilella ha ressaltat que l'acord amb el club és total i que cal cercar reptes més ambiciosos. Des del club ja s'ha dit que volen aspirar a lluitar per objectius més alts que la permanència. Els vermell-i-negres tornaran a la competició el 25 d'abril a la pista de l'Esplugues, novè classifificat.




Xavi Vilella

La nostra idea és seguir. Des del club volem fer un pas més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.