Hector Gómez i Pol Salvatella, primers reforços de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Hector Gómez retorna a l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Hector Gómez retorna a l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs Héctor Gómez i Pol Salvatella són els primers reforços de l'Handbol Sant Cugat per a la nova temporada. Gómez i Salvatella retornen al club santcugatenc procedent del Sant Esteve Sesrovires i el Sant Quirze respectivament.

La plantilla de l'Handbol Sant Cugat pren forma de cara a la nova temporada en el que serà la segona campanya de Xavi Viella a la banqueta vermell-i-negra. La plantilla de la campanya passada segueix amb dues baixes, Alfred March i Carlos Marín. La resta de jugadors segueixen i es reforça amb dues poscions destacades. El pivot Héctor Gómez, especialista defensiu i Pol Salvatella, extrem dret, per potenciar la vessant defensiva i ofensiva. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ressalta la qualitat de les dues incorporacions que permetran fer un salt de qualitat a l'equip. La pretemporada s'iniciarà a finals d'agost.




Xavi Vilella

Són dos jugadors molt exigents i molt intensos. Ens aniram molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.