Andrea de la Torre fa el pas al professionalisme i fitxa pel Bouillargues de França


  • Comparteix:

Andrea de la Torre en acció amb el Granollers / Font: BM Granollers

Andrea de la Torre en acció amb el Granollers / Font: BM Granollers

La jugadora d'handbol santcugatenca Andrea de la Torre fitxa pel Bouillargues de França, equip que milita a Segona Divisió. De La Torre fa un salt al professionalisme en un projecte que vol pujar a la Primera Divisió. La santcugatenca tanca una etapa de set temporades amb el BM Granollers a la màxima categoria de l'handbol estatal.

La portera santcugatenca i segona capitana del Balonmano Granollers, Andrea de la Torre, marxa del Vallès Oriental cap a França. De la Torre té 28 anys i es va iniciar al Ferran i Clua per passar al Centre Obert, la Roca, Castelldefels, Valldoreix i finalment Granollers. La santcugatenca es mostra molt contenta amb la nova aventura internacional i té clar que és el moment d'aprofitar l'oportunitat. De la Torre ha completat una temporada brillant i on ha aconseguit que el Granollers jugui competició europea.




Andrea de la Torre

És el moment de gaudir d'aquesta nova aventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.