L'Handbol Sant Cugat cau a la pista del Mataró en un final molt ajustat de partit

Els de Xavi Vilella continuen sense sumar cap punt i buscaran el seu primer triomf en la seva estrena com a locals

L'Handbol Sant Cugat cau per la mínima a la pista del Mataró (27-26) i encadena la segona derrota consecutiva al grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella no han deixat que els locals agafessin distància en el marcador, però l'encert dels del Maresme als darrers instants del duel ha condemnat als santcugatencs a una nova desfeta. Els vermell-i-negres s'estrenaran com a locals diumenge que ve davant el Palautordera-Salicru al pav 3 de la Rambla del Celler a la recerca dels primers punts del curs.

La igualtat ha estat la tònica dominant durant tot el partit, amb tots dos conjunts incapaços d'establir parcials que els permetessin posar terra de per mig. Amb diferències màximes de dos gols, Handbol Sant Cugat i Mataró han arribat al descans amb un resultat de 15 a 12 favorable als locals. La segona meitat ha estat calcada a la primera, amb un Mataró que veia frustrats els seus intents d'imposar-se als vermell-i-negres. El partit ha arribat al seu desenllaç amb tots dos conjunts amb opcions d'endur-se els punts, però finalment la balança s'ha decantat pels locals.

Daniel Aguilera per part del Mataró i Arnau Domingo per part vermell-i-negre han estat els jugadors més destacats amb cinc i set gols respectivament. L'encert de cara a porteria ha estat un dels protagonistes del partit, amb un 96% d'encert per part local i un 92% d'encert per part visitant.