L'Handbol Sant Cugat presumeix de bona salut en la seva presentació més multitudinària

El club arrenca la temporada amb gairebé 300 jugadors i jugadores, el seu màxim històric


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha presentat aquest divendres els seus 18 equips en una jornada de rècord, ja que el club vermell-i-negre compta enguany amb gairebé 300 jugadors i jugadores, el seu màxim històric. L'entitat ha presumit de bon estat de salut en una temporada on la consolidació a la part alta de la taula del sènior masculí i l'aposta per la secció femenina són els principals objectius a assolir. En aquest sentit, el club vermell-i-negre ha augmentat en un 20% el nombre de jugadores i ha arrencat per primera vegada amb equips femenins a cada categoria, amb un infantil, dos cadets, un juvenil i un sènior.

Durant la presentació, els diferents equips de l'Handbol Sant Cugat han anat entrant fins al centre de la pista des dels vestidors per fer-se una fotografia d'equip. Tot plegat entre els aplaudiments de l'afició, que ha fet petit el pav 3 de la Rambla del Celler. A la cita hi han acudit el president del club, Julià López-Arenas, que s'ha estrenat com a màxim representant del club a una presentació, i la regidora d'Esport, Gemma Aristoy.

Als parlaments posteriors a la presentació, López-Arenas ha centrat el seu discurs en els agraïments a l'anterior junta directiva, encapçalada per Miquel Catarineu, gràcies a la qual el club 'es troba en un bon moment de salut'. El president de l'entitat també s'ha dirigit a l'actual equip de govern, a qui ha agraït el suport. La regidora d'Esports, per la seva banda, ha posat en valor la tasca formativa del club, així com la seva aposta per la secció femenina.

L'acte ha conclòs amb el reconeixement al juvenil femení i a l'infantil femení per guanyar la Copa Federació i quedar subcampió de la Copa Catalana respectivament i la fotografia de família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.