L'Handbol Sant Cugat cau a la pista del Sant Esteve i encadena tres derrotes seguides

Els santcugatencs es veuen superats en el segon temps


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ha perdut a domicili per (30-24) contra el Sant Esteve Sesrovires en el partit corresponent a la jornada 9 del grup D de la Primera Divisió Estatal. Tot i dominar els primers compassos del partit, els vermell-i-negres ja han arribat al descans perdent per 18 a 13 i després s'han vist superats pels locals.

Els locals han estat capaços de capgirar la bona dinàmica inicial dels santcugatencs i imposar-se en un partit de molta intensitat. L'entrenador del Sant Cugat, Xavi Vilella, ha lamentat que el partit s'hagi trencat 'en deu minuts en què hem estat molt desajustats'.

Vilella ha fet canvis tàctics després del descans, però ha lamentat que les coses que l'equip 'ha resolt en defensa', per una altra banda, 'les ha perdut en atac, perquè ha fallat ocasions de gol molt clares'. Aquesta manca d'encert ha fet que el Sant Esteve Sesrovires hagi anat per davant del marcador durant tota la segona meitat.

Amb la desfeta d'aquesta jornada, l'Handbol Sant Cugat encadena tres derrotes consecutives i cau fins a la dotzena posició de la classificació. La propera setmana s'enfrontarà a casa contra l'Handbol Esplugues.




Xavi Vilella

A la segona part, el que hem corregit en defensa ho hem perdut en atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.