Quatre santcugatencs guanyen l'or amb la selecció catalana cadet i juvenil a l'Estatal

Els tècnics David López i Xavi Vilella i els jugadors Marcos Montiel, Xavi Masot i Guillem Pallarès triomfen a l'Estatal


  • Comparteix:

L'handbol santcugatenc triomfa a l'Estatal amb tres ors / Font: David López

L'handbol santcugatenc triomfa a l'Estatal amb tres ors / Font: David López

La selecció catalana d'handbol juvenil, amb el tècnic santcugatenc David López i el jugador Guillem Pallarès, i el combinat cadet, amb els santcugatencs Marcos Montiel i Xavi Masot, guanyen el Campionat d'Espanya amb Catalunya. Per la seva banda, l'entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ha assolit la Copa d'Espanya juvenil femenina.

L'handbol santcugatenc s'ha fet d'or al Campionat d'Espanya amb quatre títols. Un idil·li és el que viu el tècnic santcugatenc David López, que ha fet història sumant el tercer títol consecutiu juvenil en derrotar a la final Madrid. López ha valorat el triomf i ha ressaltat l'esforç i la feina de tots els jugadors.

El santcugatenc Guillem Pallarès, que milita al FC Barcelona, també ha sumat aquest títol. El combinat cadet, amb dos santcugatencs i jugadors del Barça Marcos Montiel i Xavi Masot, s'ha penjat la medalla d'or davant Navarra.

Finalment el tècnic del primer equip de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ha sumat la Copa d'Espanya femenina juvenil en superar Castella i Lleó.


David López

Cal gaudir d'aquest títol perquè hi ha molta feina de tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.