L'Handbol Sant Cugat supera a domicili el Banyoles en un duel directe per la salvació

Els vermell-i-negres guanyen per 25 gols a 29 i s'allunyen del descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu. / Autor: Cugat Mèdia.

Imatge d'arxiu. / Autor: Cugat Mèdia.

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat a la pista del Banyoles (25-29) en el partit corresponent a la jornada 15 del grup D de la Primera Divisió Estatal. Els vermell-i-negres han dut la iniciativa en el marcador durant tot el matx davant un rival dèbil en defensa que només ha arribat a incomodar a l'inici de la segona meitat, quan ha estat capaç d'empatar momentàniament a 16. La victòria contra el Banyoles va més enllà de sumar dos punts, perquè suposa deixar enrere un rival directe per la permanència. Els de Xavi Vilella són tretzens amb 10 punts, a quatre del descens, que marca el Banyoles.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, considera que els seus jugadors han fet 'un molt bon partit' i afirma que el fet de sumar dues victòries consecutives 'dona moral després d'haver entrenat molt poc durant l'aturada de Nadal'. La setmana que ve, el Sant Cugat tindrà l'oportunitat d'encadenar la tercera victòria seguida a casa contra el OAR Gràcia Sabadell.




Xavi Vilella

Hem jugat un molt bon partit. Dona molta moral guanyar dos partits consecutius havent entrenat tan poc després de l'aturada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.