L'Handbol Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada a domicili

Marc Jordán, amb deu gols, ha estat l'home clau del partit

Imatge de l'Handbol Sant Cugat / font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat guanya (25-30) contra La Salle Montcada a la quarta jornada del grup D de Primera Estatal. Malgrat que la igualtat ha predominat durant el primer temps, els santcugatencs han estat capaços de fer seu el control de l'enfrontament, d'imposar-se amb claredat després del descans i de sumar el segon triomf de la temporada.

La primera mitja hora ha estat molt anivellada, excepte una diferència de quatre gols a favor dels vermells-i-negres (5-9) que els locals han pogut recuperar abans d'anar als vestidors, on s'hi ha arribat amb un empat al marcador (13-13). Les expectatives s'estaven complint, ja que els dos equips iniciaven la cita amb els mateixos punts a la classificació.

Però el guió ha variat a la represa, quan l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit distanciar-se de nou i, aquest cop, sí que ha mantingut l'avantatge fins a la conclusió del partit (25-30). Els visitants han estat ofensivament més encertats, principalment gràcies a Marc Jordán, que ha tornat a brillar amb llum pròpia i ha anotat deu gols. El santcugatenc en suma 34 aquesta temporada, que el situen al capdavant de la taula de màxims golejadors de la competició.

El tècnic, Andrei Xepkin, ha explicat que al descans es van corregir els desajustaments defensius i que això va ajudar a tirar endavant el partit.

Aquesta ha estat la segona victòria dels santcugatencs, que, amb cinc punts, es troben a la cinquena plaça del grup D de Primera Estatal. La setmana que ve rebran el Sant Joan Despí.