L'Handbol Sant Cugat, nou líder de la Primera Nacional Grup D després de superar l'OAR

Els santcugatencs sumen el quart triomf consecutiu davant els sabadellencs


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya (34-29) a l'OAR Gràcia en el partit de la setena jornada de la Primera Nacional Grup D. Els santcugatencs sumen la quarta victòria consecutiva i se situen líders de la classificació. Guillem Correro ha liderat la vessant ofensiva dels locals amb 7 dianes mentre que el màxim golejador de la competició, Marc Jordan, ha anotat 6 gols.

L'inici del parit ha seguit la tònica de les darreres jornades, atacs constants dels dos equips, però sense que cap dels dos és distanciï en el marcador. A segons del final de la primera meitat, el marcador era de (15-16), però, després d'una jugada d'infart, Marc Jordán ha anotat el gol de l'empat a l'últim instant.

A la represa, l'Handbol Sant Cugat ha sortit més endollat i ràpidament han marxat del marcador. Els d'Andrei Xepkin han aconseguit una diferència de fins a 5 gols que s'ha mantingut fins al final del partit. Els gols dels santcugatencs eren de tots els colors, la defensa rival era incapaç d'aturar l'atac vermell-i-negre.

El tècnic, Andrei Xepkin, ressalta la bona feina dels seus jugadors en el segon temps per assolir el triomf. Xepkin destaca l'actitud en els entrenaments que té continuïtat als partits.

La propera jornada, els santcugatencs jugaran a la pista del Mataró, en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Els vermell-i-negres buscaran una nova victòria que els permeti continuar a la part de a dalt de la classificació i somiar en un possible ascens.





Andrei Xepkin

A la segona part sempre l'equip s'acaba imposant. Físicament estem molt forts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.